Opdrachtgevers en professionals

Wij investeren veel in onze opdrachtgevers. Dit doen we door goed voorbereid te zijn vooraf aan het gesprek, aandachtig te luisteren tijdens het persoonlijke gesprek en de vraag achter de vraag te stellen. Wij kennen de omgeving en je organisatie goed of verdiepen ons daarin en streven zo naar een duurzame relatie. Creativiteit en inlevingsvermogen spelen hierin een cruciale rol. Een optimaal resultaat wordt gewaarborgd door intensieve communicatie voor, tijdens en na de opdracht.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de (semi) publieke sector zoals gemeenten, woningcorporaties en gelieerde overheidsorganisaties.

Wij hebben ervaring met vraagstukken als:

 • Organisatieveranderingen
 • Organisatiedoorontwikkeling
 • Programma/Projectmanagement
 • Overbruggingsmanagement op alle terreinen binnen de (semi)publieke sector (sociaal, fysiek en bedrijfsvoering)
 • Bedrijfsvoeringvraagstukken
 • Begeleiding van samenwerkingen en/of fusies

Als professional kun je in IMSUS dé partner vinden die beschikt over een groot netwerk aan opdrachtgevers in de (semi) publieke sector. Dit netwerk onderhouden wij gestructureerd en nauwgezet waardoor er continu (organisatie)advies-, interim- en/of coachingvraagstukken zijn die om een passend antwoord vragen.

Dit aanbod is heel gevarieerd en uitgebreid. Denk aan vraagstukken in de lijn, in de staf, op het gebied van project- of programmamanagement maar ook op inhoud t.a.v. HR, Financiën, Juridisch of op de vele beleidsvelden van het sociale of fysieke terrein. Bijv. WMO, Participatie, EZ, Wonen.

Wij kennen de opdrachtgevers door en door omdat wij hen regelmatig persoonlijk zien en spreken. Hierdoor ontvang je, ten aanzien van een potentiële opdracht, vooraf veel informatie, ervaart een uitgebreide begeleiding in het voortraject en tijdens de uitvoering van de opdracht. Coaching kan onderdeel van deze begeleiding zijn. IMSUS biedt dit graag als toegevoegde waarde aan.
Ook laten we je graag kennismaken met collega-professionals die ervaring hebben met die specifieke opdrachtgever of in een bepaald taakveld uitblinken. Dit helpt jou om een nog betere adviseur of sparringpartner te worden voor jouw opdrachtgever.

Ambassadeurschap

Ambassadeur van onze organisatie word je als je meerdere opdrachten voor ons bureau hebt verricht met heel veel succes. Daarnaast beschik je over een scherpe blik en denk je mee over het nog verder verbeteren van de dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Je adviseert ons als bureau, gaat mee met gesprekken bij potentiële nieuwe opdrachtgevers of helpt bij het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening. De ambassadeurs zijn mede sparringpartner bij onze opdrachtgevers.

Deze ambassadeurs kennen IMSUS als de beste, zijn prikkelend voor onze opdrachtgevers en leveren een bijdrage tijdens het acquisitiegesprek met als resultaat een mooie langdurige samenwerking.

 

Kernwaarden IMSUS

Wat mag je als opdrachtgever en als professional van ons verwachten?

 • Betrokkenheid bij onze opdrachtgever en met onze professionals
 • Positief kritisch meedenken en het geven van objectief advies
 • Een hoge mate van transparantie tijdens het samenwerkingsproces
 • Oprechte aandacht; zowel ruim voor, tijdens als na de opdracht
 • Bij ons is ‘nee’ ook antwoord
 • Een langdurige samenwerking waarbij wij elkaar intensief op de hoogte houden en zo het beste resultaat realiseren
 • Een hoge mate van flexibiliteit, accuraatheid en snelheid
 • Afspraak is echt afspraak!

 

 

 

Call Now Button