Zaanse Zakenvrouw 2012

Ursula Schouten - IMSUSImsus: gekozen tot Zaanse Zakenvrouw van 2012

Op 21 maart 2012 is Ursula Schouten, onze directeur, gekozen tot Zaanse Zakenvrouw van het jaar. Zij mocht deze prijs in ontvangst nemen vanwege haar hoge mate van professionaliteit, haar klantgerichtheid, daadkracht, oplossingsgerichtheid en de zeer warme relaties die zij met zowel haar opdrachtgevers als haar opdrachtnemers onderhoudt.

Tevens is het organisatiemodel, namelijk een netwerkorganisatie, een hele unieke en één die ontzettend goed werkt en aansluit bij de huidige ontwikkelingen in de markt.

Imsus werkt vanuit dit netwerkmodel omdat zij daarmee zeer flexibel is en altijd kan gaan voor de beste kwaliteit. Hiermee zorgt zij voor de best passende oplossing en het gewenste resultaat voor de opdrachtgever. Dit maakt dan ook dat Imsus een flinke groei heeft kunnen realiseren in de afgelopen jaren.

De verkiezing tot Zaanse Zakenvrouw van het jaar heeft aanzienlijk bijgedragen aan verhoging van de naamsbekendheid van zowel Ursula als Imsus. Ook heeft het gezorgd voor een enorme kwaliteitsimpuls en heeft Imsus al vele nieuwe klanten mogen verwelkomen waarmee een hele goede relatie en samenwerking is opgebouwd.

Meer informatie op de website van Vrouwennetwerk Zaanstad.

Call Now Button